Jdi na obsah Jdi na menu
 

Vedení Plzeňského fotbalu chystá další novinky

11. 2. 2013

Krajský fotbalový svaz Plzeňského kraje, prostřednictvím svého předsedy Romana Berbra představil na valné hromadě Klatovského okresního fotbalového svazu další novinky, které se na fotbalisty chystají od nové sezóny.

Ta hlavní je asi vznik fotbalových farem pro týmy krajského přeboru. Více uvedl předseda na stránkách klatovského deníku:"Od nového soutěžního ročníku se připravuje další novinka na úrovni kraje v souvislosti se vznikem klubových farem na podobné bázi, jako mají kluby hrající nejvyšší soutěže (např. Viktorie Plzeň má farmu v Domažlicích). Po tohoto způsobu by např. Klatovy utvořily farmu se Sokolem Měčín. V praxi by to znamenalo, že kromě hráčů uvedených na soupisce SK Klatovy A by ostatníregistrovaní hráči tohoto klubu mohli hrát za svůj klub i za Sokol Měčín a hráči z Měčína by mohli hrát neomezeně za SK Klatovy."

To znamená, že i náš tým by od příští sezóny mohl využívat této novinky. Je jen otázkou se kterým týmem v okolí Horní Břízy by bylo možné takovou spolupráci navázat. Máte svoje tipy, napište nám je do diskuze...

 

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář