Jdi na obsah Jdi na menu
 

Horní Bříza - Chrást pozvánka (David vs. Goliáš)

6. 5. 2011

O víkendu přijede na naše hřiště soupeř nejtěžší. Průběžný lídr krajského přeboru, tým Chrástu. Již minulý týden sice vedení tohoto klubu avizovalo, že v případě vítězství v soutěži postoupit do Divize nechce, ale krajský přebor přesto vyhrát chtějí. Naproti tomu Horní Bříza stále potřebuje body z každého zápasu, a bodový zisk z minulého kola by mohl hráčům dodat tolik potřebné sebevědomí do dalších zápasů. A to by měli v sobotu potvrdit.

 Chrást přijíždí do Břízy s i impozantním bodovým ziskem 61 bodů za 20 výher, 1 remízu a 1 prohru. Sluší se ještě podotknout, že v dosavadním průběhu soutěže Chrást 77 branek vstřelil a jen 17 inkasoval. V tabulce střelců je situace podobná, celou ji vede Kovařík s 30 brankami, následován svým kolegou z útoku Roubalem s 20 brankami. Mezi ním a dalším hráčem v pořadí je odstup 5 branek. Na podzim ovšem Horní Bříza v Chrástu ostudu neudělala. Po bezbrankovém poločase inkasovala první gól z vymyšlené penalty, a následně ještě přišlo vyloučení hráče. Přesto dokázali hráči snížit na 2:1 a za tohoto stavu si vytvořili několik možností k vyrovnání. Nakonec zápas skončil 3:1 pro domácí. Na jaře snad bude utkání mít jiný průběh, Horní Bříze se konečně začíná vyprazdňovat marodka. V týdnu se do tréninku zapojil jak stoper Janka, tak i útočník Frána. Trenér se však bude o sestavě rozhodovat až před samotním utkáním podle aktuálního stavu.

Lze očekávat zajímavé utkání se spoustou brankových příležitostí, snad na obou stranách, a jak se říká nic není nemožné. Přijďte proto povzbudit v sobotu od 17-ti hodin Horní Břízu v bitvě Davida s Goliášem.