Jdi na obsah Jdi na menu
 

Horní Bříza - Holýšov Pozvánka

22. 4. 2011

V sobotním odpoledni přivítá Horní Bříza na svém stále se lepšícím se trávníku tým z Holýšova. V podzimním vzájemném zápase vyhrál Holýšov 3:1 (3:0), kdy jedinou branku Břízy dal Paukner. Domácí tedy mají hostům co oplácet, zvláště když bodový rozdíl v tabulce Krajského přeboru je jen 7 bodů. Holýšov má zatím 21 bodů za 6 výher, 3 remízy a 10 porážek. V minulém kole hosté prohráli v Příkosicích 0:2, i když domácí také neoslnili, a v Tachově dostali nakládačku 5:1.

Horní Bříze by se již měla začít vyprazdňovat marodka, a tak by trenér Votípka mohl postavit tým, který by měl být schopen sehrát s Holýšovem vyrovnanou partii. Tomu navíc po loňské sezoně odešel nejlepší střelec Tlustý, kterého se snaží nahradit v útoku se 6-ti góly nejlepší střelec hostů Hrádek.  

Pro domácí to bude jeden z klíčových zápasů jara, protože jde o jednoho z prvních soupeřů, kteří se pohybují stejně jako Horní Bříza ve spodní polovině tabulky. Je proto nutné s těmito týmy bodovat. Příští dvě utkání totiž sehrajeme se silnými týmy z  Chrástu a Stodu, kde získat body bude o hodně těžší.

Ještě bych rád doplnil, že poprvé v letošním roce Plzeňský deník ve své "páteční předpovědi" tipuje na tento zápas ostrou 1. Už to by měla být dostatečná pozvánka pro všechny nerozhodnuté.