Jdi na obsah Jdi na menu
 

Horní Bříza - Rokycany pozvánka

25. 3. 2011

 

O víkendu sehraje A tým Horní Břízy druhý zápas, a opět na domácím hřišti. Po výpadku v minulém týdnu, kdy se pro nezpůsobilý terén ve Vejprnicích nehrálo, přivítáme doma mužstvo Rokycan.
Rokycany se aktuálně nacházejí na 3 místě tabulky se ziskem 31 bodů a statistikou 10 výher, 1 remíza a 4 prohry. Ve svém středu mají Kubíka, který je s 11 brankami třetím nejlepším střelcem soutěže. V podzimním vzájemném zápase na hřišti Rokycan dostalo naše mužstvo 5 branek a dokázalo pouze 2 vstřelit. Trefili se Aubrecht, Horváth, Jedlička, Jíša, Vascák - Pícl, Vrla. Jediné co na podzimním zápase bylo pozitivní, a bylo by pěkné přenést do zítřejšího utkání, bylo počasí. Jinak od začátku bylo naše mužstvo pod tlakem, a rychle prohrávalo 2:0. Pak se krásnou trefou postaral o snížení Pícl, ale to bylo za celý zápas vše, a po poločasu 4:1 nakonec zápas skončil ostudou. Kdy jsme ještě ze dvou nařízených pokutových kopů jeden neproměnili.
 
Zítra snad bude mít utkání zcela jiný průběh, i když nelze očekávat, že bychom jednoho z favoritů na celkové vítězství v soutěži přejeli 3:0. Ale bylo by to pěkné.  Oproti minulému zápasu budou připraveni nastoupit bratři Chocholatí, bohužel stále nebude k dispozici zraněný Vrla.
 
Doufáme, že pěkné počasí a atraktivní soupeř přiláká do hlediště hodně diváků a ti poženou naše hráče vpřed.