Jdi na obsah Jdi na menu
 

Nový znak fotbalového oddílu!!!

17. 1. 2012

Vážení fanoušci, příznivci, hráčky i hráči,


Vlastně všichni, kteří se zajímáte o fotbalové dění v Horní Bříze. Ve spolupráci s vydavateli Hornobřízského zpravodaje bychom Vám rádi přestavili návrhy na znak TJ ZKZ HORNÍ BŘÍZY oddílu Kopané. V současné době na všech oficiálních dokumentech, jakož i na těchto stránkách s laskavým svolením města Horní Bříza využíváme jejich znak. A myslíme si že, by bylo dobré prezentovat se znakem vlastním (jak ostatně potvrdila anketa, která na těchto stránkách proběhla).
Proto byly vypracovány zatím tři návrhy, které v sobě nesou informaci, že se jedná o znak fotbalového oddílu, zároveň však zachovávají prvky znaku městského. Znaky budou představeny zde, dále pak jsou vyvěšeny v prostorách sportovního areálu a bude také vyvěšen odkaz na stránkách zřizovatele TJ tedy města. Hlasování o konečné podobě znaku bude probíhat na těchto stránkách a návrh s největším počtem hlasů se po schválení výkonným výborem stane novým oficiálním znakem TJ ZKZ Horní Břízy oddílu kopané.

Hlasování bude probíhat jeden měsíc, s největší pravděpodobností od 1. února do 29. února tohoto roku. Máte tak ještě čas do 28. ledna vytvořit případně další vlastní návrhy a zaslat je na adresu MIG24@seznam.cz. Všechny použitelné návrhy odrážející zejména že se jedná o fotbalový klub sídlící v Horní Bříze, a které budou splňovat základy slušného chování, budou zařazeny do hlasování.

 



Návrh č. 1

 

fotbal_logo_1.png

 

Návrh č. 2

 

fotbal_logo_3.jpg

 

Návrh č. 3

 

fotbal_logo_2.png

 

Návrh č. 4

 

horni-briza-znak.png

 

 

Návrh č. 5

 

horni-briza-znak-zrcadlove.png