Jdi na obsah Jdi na menu
 

Přeštice - Horní Bříza pozvánka

Týden utekl jako voda, a je tu další zápas, ve kterém hráči Horní Břízy zajíždí na hřiště Přeštic.

Přeštice jako aktuálně šesté mužstvo tabulky Krajského přeboru je na domácím hřišti zcela nepochybně favoritem. Už jen proto, že v podzimním měření sil na hřišti v Horní Bříze hosté vyhráli 3:1 (2:1), když branky stříleli za Horní Břízu Pícl, a za Přeštice Turek 2 a Benedikt. Ovšem druhý pohled do statistik není vše zase tak černé, jak by se mohlo zdát. Přeštice jsou sice šesté, rozdíl mezi oběma kluby je ale jen 10 bodů.  Z posledních třech zápasů dokázali Přeštice vyhrát jen jedenkrát (když například prohráli s Příkosicemi – kde jsme remizovali i v 6 hráčích), a včera v dohrávce na hřišti Chrástu prohráli 2:0.

Budeme tedy pevně věřit tomu, že Přeštice ještě chvíli v chvilkovém útlumu zůstanou, a hráči Horní Břízy potvrdí překvapivé body z domácího střetnutí s Rokycany.

Nejlepší střelci Přeštic jsou Turek se 7 brankami a Bešta se 6-ti přesnými zásahy. Přeštice mají bilanci 7 výher, 1 remíza a 9 proher s celkovým skóre 33:34. Je tedy vidět, že náš budoucí soupeř nemá v oblibě remízy. Přijeďte v sobotu podpořit tým z Horní Břízy, a na vlastní oči se přesvědčit zda se naplní statistické předpoklady, či znovu budeme svědky překvapení .