Jdi na obsah Jdi na menu
 

Rok provozu stránek

24. 4. 2012

Vážení fanoušci, příznivci, hráčky i hráči,

Po ročním provozu internetových stránek, bychom rádi, kdybyste Vy čtenáři, zhodnotili jejich provoz. Co se týká stávajícího stavu, jsme si vědomi, že není kompletní soupiska A týmu. Jinak zřejmě hlavní změnou v současné době je návrh nového znaku a příprava oslav oddílu, která zabírá většinu času.

Bohužel zřejmě do konce sezóny se nezprovozní odkaz na B tým, protože po skončení aktuálního ročníku bude nutné vyhodnotit možnosti oddílu s ohledem na provoz dvou týmů mužů. Ovšem kromě týmu žen, které mají vlastní stránky, se ani po opakovaných výzvách žádné další týmy do tvorby stránek zatím nezapojily. V silách naší redakce je po domluvě nafocení fotek a vytvoření profilů jednotlivých hráčů. Výsledky zápasů a jejich hodnocení by již museli zasílat další přispěvatelé z řad trenérů, hráčů nebo rodičů. V dnešní době sociálních síti je případná komunikace s redakcí velice rychlá a jednoduchá. Myslíme si, že zejména pro mladší ročníky může být prezentace na stránkách oddílu velice zajímavá a přínosná. Internetová prezentace oddílu je v dnešní době nezbytnou součástí, a proto bychom byli rádi, kdyby se okruh navštěvovatelů těchto stránek postupně rozšířil.

Stránky jsou vlastně stále ve vývoji, a proto si velice si vážíme Vaší přízně, a na počátku těchto stránek nikoho nenapadlo, že týdenní návštěvnost se bude pohybovat přes 400 osob. A v době pořádání zimního turnaje o Pohár správců V+Z se toto číslo přehouplo přes 600 osob. Pevně věříme, že ve spolupráci s Vámi dojde ještě ke zkvalitnění stránek, proto budeme rádi za Vaše připomínky, názory a postřehy, které se pokusíme promítnout do dalších vylepšení stránek.

 

-red-

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář