Jdi na obsah Jdi na menu
 

První body v nové sezóně

20. 8. 2012

První body v nové sezóně si připsali A muži Horní Břízy. Na domácím hřišti vybojovali dva body za remízu a následnou výhru na pokutové kopy proti nováčkovi z Domažlic.

V úvodu utkání Sedleckého slabou přihrávku přes střed hřiště zachytili hosté, a z následného brejku šli do vedení 1:0. Do konce poločasu se ani jeden z týmů žádnou brankovou příležitost nevypracoval a tak šli do kabin spokojenější hosté.

Do druhého poločasu domácí vyrovnali hru, a snažili se o vyrovnání. To se povedlo P. Chocholatému, který z malého vápna prostřelil brankáře hostů. V samotném závěru zápasu ještě Paukner vykopl míč směřující do hostující branky, a zachránil tak hosty od porážky. Zápas tak skončil remízou 1:1.

V penaltovém rozstřelu si brankáři ani jednou našáhli na balon, a tak až v šesté sérii ukončil zápas hostující hráč, který netrefil branku.

H. Bříza – Domažlice B 1:1
Vydřenou výhru na penalty si připsala Horní Bříza. „Měli jsme víc ze hry, ale remíza je asi zasloužená," tvrdil sekretář domácích Stanislav Kapr.
Poločas: 0:1.Branky: 64. Chocholatý – 9. Bláha. Nejlepší hráči: Mizera – Ferra. Rozhodčí: Šlapák. ŽK: 4:1. Diváci: 135.
Horní Bříza: Mizera – Šimice, Sedlecký (75. Čechura), M. Paukner, Hackr, Vrla (90. Landa), Frána, Janka, P. Chocholatý, Mornštajn (71. Křížek), J. Paukner. Trenér: Michálek.
Domažlice B: Frei – Neumann, Lešek (74. Havlíček), Brichcín, Soukup, Valdmann (69. Krakeš), Vísner, Pavlíček, Ferra, Kubr, Bláha (67. Janeček). Trenér: Rybár.