Jdi na obsah Jdi na menu
 

TJ ZKZ Horní Bříza - Chotíkov

12. 8. 2013

so 17.8.2013 17:00

TJ ZKZ Horní Bříza - Chotíkov  3:1 (2:0)

Sestava Horní Břízy:
Liška
Mornštajn, Sedlecký, Šimice, Frána,
Netáhlo (90.Velík), Paukner, Chocholatý P.(73. Tran), Chocholatý M.,
Beneš(68. Kříž P.), Zavadil,
 

Branky: Chocholatý M., Chocholatý P., Kříž - Lopata
ŽK: 1:4; ČK: 0:1
Diváků: 120
Trenér: Michálek

 

Před zápasem s Chotíkovem poskytl trenér Michálek rozhovor Plzeňskému deníku. Pro milovníky statistik a konkrétisty jsou v něm uvedeny nové posily HB:

Horní Bříza nezačala novou sezonu vůbec dobře a na půdě Rokycan B schytala nadílku 6:0. „Na tréninku jsme si něco vyříkali a já doufám, že takový zápas už se nebude opakovat. Hodně mě zklamal přístup některých hráčů," přiznal trenér Horní Břízy Josef Michálek.

„Chotíkov je velmi nepříjemný soupeř a my to musíme zvládnout bojovností a nasazením. Musíme hrát trpělivě odzadu a čekat na soupeřovu chybu. Pouze tehdy, když kluci podají stoprocentní výkon, tak máme šanci bodovat," uvědomuje si Michálek.

V sestavě Horní Břízy dojde ke změnám. „Vrací se Pavel Chocholatý, který nám v prvním kole chyběl kvůli pracovním povinnostem. Získali jsme také dvě nové posily. Jednou z nich je Zdeněk Netáhlo, který proti Chotíkovu na sto procent nastoupí, a tou druhou je Stanislav Rous. Ten je ale po zranění, takže s jeho startem ještě asi počkáme," dodal Josef Michálek.

 více na ZDE  

On-line přenos zápasu -> ZDE