Jdi na obsah Jdi na menu
 

Nová sezóna za dveřmi

7. 8. 2012

Příznivci fotbalu v Horní Bříze po krátké přestávce je tu nový ročník fotbalových soutěží. V nich se A tým představí znovu v nevyšší krajské soutěži. Bude tomu tak již třetí rok po sobě, i když pokaždé stačil jen kousek k pádu do A třídy.

V nové sezóně se představí prakticky stejný kádr jako v té loňské. Hlavní posilou je návrat Honzy Pauknera z Německa. Naopak v letošním roce nebude v Hornobřízském dresu pokračovat Fedorco. Znovu se tedy můžete těšit na veterána Mizeru, hračičku M. Pauknera, myslitele Sedleckého, či přeškolené obránce Morštajna s Fránou. Nelze zapomenout ani na P. a M. Chocholaté a bojovníky Vrlu, Janku a Hackera.

V přátelských zápase se Horní Bříza postupně utkala s Rokycany B (1:1), Bolevcem (2:2) a Chlumčany (3:2). V těchto zápasech nepředváděli hráči špatný fotbal, jediným větším problémem je stále neproměňování šancí.

Hlavním problémem je v současné době pro trenéra Michálka, který u týmu po úspěšné sezóně prodloužil smlouvu, poměrně značná marodka. Do prvního zápasu v Chotíkově tak bude muset na některých postech improvizovat. Doufáme, že bude mít šťastnou ruku a konečně se Horní Bříze zahájit sezónu úspěšnou sérií. Aby na konci soutěže znovu nehrál o udržení v kraji.